Followers

Wednesday, November 16, 2011

maaf

muke macam tahi lembu jatuh tersungkur tunjuk tiket tu..gile loserrr =.="

hai blog..lame ta tulis..ari nih kenape ntah lepas solat tadi aku terpikir terus pasal blog..haha..gile kan?? jadi sebab dah lepas solat teringat blog rase nye kene update kot..seru ape ntah yang muncul..

ramai tanye kenape ta update blog..sumpah aku terharu..rase nak jerit terime kaseh banyak-banyak..bukan ape..malasss..yee malas yang teramat..sebab nanti kalau dah update blog aku kene blog walking..kene lah datang blog orang..baru lah bagus..kalau update je tapi blog orang ta jenguk ta gune jugak..

assignment mule berlambak macam himpunan-himpunan tahi..buat sakit hati je..ohh aku dapat 5 tiket pergi separuh akhir muzik-muzik jumaat nih..ye lah tu pon salah satu assignment kot..temu ramah artis..ohh aku gile..ta nak malu pulak..tengok je lah sape yang aku dapat interview nanti..

ohh ye kalau rindu aku add la dekat fb ke..sebab aku sekarang lebih dekat fb..twitter pon baru buat..gile loser macam itek sebab baru buat..nak bbm pon bole..nanti mintak pin ye..oke merepek banyak..nanti dapat seru aku update lagi blog..tampaq sat g baru tao..

sumpah cakap rindu nak update blog macam cuti sem ari tuh..oke bubye :)

29 comments:

onie said...

aku tak tanya pon bila nak update,lalalalala... eh ada fb eh?ingat tade :P

Syazwan Che Deraman said...

lama kau tak update.
woo..interbiu artis tu.
bagi soalan pedas la!
hehe.
kalo kau interbiu rozita che wan.
kirim salam kat dia ye.

Cik Tetra said...

update pong!! hahaha..untunglahh tgh byk esaimen..hoho..kiteorg bdk dip tgh bercuti lg ni.. :D

Rtp Farra Arisha said...

arisha pun sedang merindui budak gemOOK! hehehe. i'm welcoming you back to the blogging world then!! :)) and be happy with your life!

Izzat ELFish said...

Tunggu update seterusnya. BTW, dapat interview sapa?

Cik tikah said...

naseb baik dh update. hehe..

YOUsoF said...

Hai Sin! Gambar tak keluar, terasa rugi pulak aku tak dapat gambar muka macam najis lembu tu.. Sok aku try tengok lagi.. ;D


Kami pun rindu kot dekat entri2 gemook kau tu. Kalau dapat seru lepas ni terus update. letak gambar versi najis ayam pulak ok?


Aku tak ada twitter, BB apatah lagi. Add fb kau je, tapi mood ber-FB aku sekarang sangat ke laut.. nanti kau poke la aku. kehkeh

sis92 said...

biasalah bila mood malas tu dah datang
memang bersemak samun lah blog..
happy blogging :)

Wanie said...

so lepas ni hari2 la ko update, paham??haha..5 tiket, bak aku satu..hehe

update blog pn tak, ko busy dating eh?

Fathiah Hamim said...

serious rindu nak update blog macam cuti sem kan! heaven gila! huwaaa

mrs.asrafovic said...

terbaeekk laaa...
dpt tiket free dude...
2 yg hang excited...hahah...

t gi sne kem slm r kt faizal ismail ekk...hahah

DRceria said...

hahaaa.. patot la sunyi jee....
p/s : jom join contest DRC n CTK

apik pehe said...

huhu..same la kiter..aku baru update gak

alif haris said...

hahahaha ... aku pn rindu nk update blog mcm dulu ouh ..hehehe

shida'R said...

hahaa^^ cam lawak lak bace ~_^

Miz Novexx said...

ye, rindu nak update blog macam masa cuti haritu.... huwaaaaa :'(

Anif Abdullah| AA said...

ouhh ni la yg di bangga2 tu..aku nak satu !! haha

echaRierie said...

hye syrup..
lm jgk x dtg cni..
hihi..
dh folo twitter :)

diana said...

lamanya menghilang...
sibuk2 pun update la 3,4 ayat..heheeh...
tak bw tak pe.asal update sebab kamu kan dah ada pengikut sendiri..:P

Ct Aja said...

nak satu tiket!!!! tk bagi tampaq sat g..huhuhuu

khairul akmal bin azman said...

TAK NAK AJAK AKU GI KEW..



#MUKE POYONESS

Syuxer said...

kau berhentila belajar hahaha..;p so hari2 dapat update blog..ko interview lisa surihani tuh heeh

Syara Mohammad said...

Ello!

Mane nyer nak add FB?

After add nanti baru drop bb pin yer.

Syara Mohammad said...

oh... takpe! dah klik kat link FB anda...

Saiazuan said...

hehe ko kna manage time btl2 ni.. aku pn brlambk ngan asgmt, test, projek.. tp leh lg manage time tuk blog.. :D

Addin said...

wahhh bbm :D

Zul Fattah said...

haha.. relex sudah. biase r tu student.. aku pun busy gak

With Julia said...

seronok duduk dalam alam universiti nih..mmg best! wpun byk asmgt tp nanti itu akan jd kenangan anda selepas anda graduate nanti...:)

adib syazwan said...

tweet2 lah aku nanti ye!hahaha!busy disebabkan belajar takpe, jangan busy disebabkan...errr...hahaha!