Followers

Saturday, November 19, 2011

muzik-muzik separuh akhir pusingan pertama

maaf hanye gunekan camera bold 2 saje..dslr ta mampu nak beli

ohh semalam pergi jugak tengok muzik-muzik live..oke jujur cakap 1st tu tengok live..selame nih tengok dalam tv je..bile dpt tiket free pergi je lah kan..tunggu ape lagi..

serious cakap gempak gile dan best rase macam nak berak-berak dekat situ ta nak balek..sebelum muzik-muzik start dapat lah intebiu shila..ye shila amzah ye..

ya Allah gile comel dan sangat friendly..tapi kesian shila nampak gile letih..letih-letih pon terime kaseh sangat sebab bagi sikit mase untuk di interbiu..

maaf kerane macam batak,jakun dan perak..ye lah 1st interbiu artis..tambah-tambah lagi aku nih bukan nye wartawan ke ape..hanye seorang pelajar semester 1 fakulti pengajian media dan komunikasi uitm je..

lame jugak berbual dengan shila..tanye soalan untuk assignment bagai..shila sempat nyanyi lagu madah berhelah ye untuk aku..live doe..

bukan senang nak mintak artis nyanyi..maaf sekali lagi sebab nampak macam batak dan poyo..aku try upload video tp connection internet macam tahi..tampaq sat g baru tao..

insyaAllah kalau connection internet oke..aku upload..oke bubye :)

nih antare nyanyi live semalam yang sempat snap..banyak lagi dekat fb :)

30 comments:

Lea Isnawi said...

cepat upload bideo tu!!

mesti si shila tu asyik batuk je dr semalam
ko duk sebut2 nama die

haha

YOUsoF said...

Dengan pantas aku tengok FB kau. Tidak banyak pun gambar² Muzik-Muzik kau?



Lama aku tak jumpa Cila (nama manja), last kat TV3 semalam tu la.

cik panadol said...

syok la dapat pegi...kecewa stacy xdapat masuk... :(

Saddila said...

kite pun tak mampu beli dslr .
ehh untung laa dapat tgk live -___-

Fathiah Hamim said...

pengalaman yang best kan

Saiazuan said...

aku tgk beberapa performance je smlm. xsmpat tgk abis

Eza Boom Boom :) said...

Ezam minat sangat shila amzah! hihi. she is talented!!

Cik Jari said...

shila amzah dpt masuk final dop?

delarocha said...

rohana jalil ada?

syafiqakarim said...

hoi,untung lahhhhhh

Far8 budak baik said...

kat blog pun pic tuuuu..
hahahahahahahahahahahaha
aku nyampah betol lahhhhhh....

dill said...

wah2! syok ar jumpe eh :)

dill.

NAZRUL AZAT said...

wuhuuuuu :-)

Syazwan Che Deraman said...

Shila ada tanya pasal aku tak?

unknown girlz said...

untungla dapat jumpe shila~ hehe..
sporting nye dia!

adwafarahin said...

untunglaaaaa jmpe shila -__-"

onie said...

wei,so dia la ko interview?okay aku jeles lagi di situ,haha!

Wanie said...

cayalah weii..senang la kalau org yg kite intebiu tu tak sombong..bari 1st sem dh intebiu shila, nt sem last agak2 sape la ko interbiu eh?hehe

Anif Abdullah| AA said...

untunglah .hehe

upload yerr :)

Cik Tetra said...

untunglahhh dpt amik gmbr ngn shila hamzah..awesome kot! wahh dpt interview lagi..jelessnyeeee..best kot! upload la gmbr lagi.. :D

aimi said...

g xajak =(

inche hlovate said...

waaa ni yg jeles ni..aku suka shila hamzah maa

Niena Pengembara Ilahi said...

abis stadi ni leh keja ngan tv3 ea :D

semutsengal said...

oh,

apesal jauh sngat kau bergambar. Tapi untunglah ada blackberi kankankan ?



HOHOHOHOHOHOHO

khairul akmal bin azman said...

3 suara bakal menang!

L said...

hahaha.. sonok eeh?

jom baca kejap..=0
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html

Lily_Omar said...

tahniah la...

Ct Aja said...

saya nak lagu ni jadi juara muzik2 kali ni!!! hihiih

cucu umie said...

untunglh dapat intebiu artis... ayie mase kne bt kajian kes pasal perokok tegar je... means, kne temubual perokok tegar jer..hehehe

adib syazwan said...

wah!
besla!
hahaha!
siap bergambo
lagu patah seribu die tak nyanyi ke?
sedap dow lagu tu
aku minat kot, hahaha!