Followers

Friday, November 18, 2011

malu bertempat lah

jem comel dan atenzone :)

satu bende yang aku perlu belajar ialah malu bertempat..haha..nih sume sumpah aku macam cuak ari nih nak interview artis bagai..perghh berbual..malu doe..malu..haha..

senior broadcasting cakap kite masscommer  jangan malu-malu..alahaiii..jadi kene bersiap sedie lah..tebal kan muke dan ta tao malu ye..

nak belajar kan..doakan aku berjaye interbiu orang nanti..tampaq sat g..selamat hari jumaat..oke bubye :)

26 comments:

Lea Isnawi said...

wah wah aku doakan ko jd wartawan melodi!

Nurul Iman Rosman said...

wah, interview artis??

good luck okay,
jgn artis yg interview awk sudah lah.

hehe ;)

Anum said...

wish u luck

onie said...

ko dapat interview sape wei? good luck wei,budak mascom kena banyak mulut wooooo......

dwaty said...

salam jumaat dan selamat berintebiu...

Nafisah Ruslan said...

gudlak! :)

Cik Tetra said...

wohoooo..nak interview artis sape nihh..kem salam artis tu ea..hahahaha..btw goodluck.. :)

rebellion said...

haha, rasenye ko dah cukup "tebal". redah jer bro, aku support ko dari belakang

Fara E's said...

boleh ke ko intebiu owg ? gagagaga ;p

najihah sahami said...

oit...nnti p interbiu jgn duk tampaq2 org nooo...

YOUsoF said...

Buat apa nak malu, Lisa Surihani (contoh) pun manusia biasa macam kita jugak.. Buat cool sudah. Jangan tunjukkan sangat kegelabahan kau ok!

Anif Abdullah| AA said...

gud luck!! kim salam kat artis2 tuu. amik la pic sekali n masuk blog k :D

oli-go said...

tanye je habis habisan...jangan malu2..

adwafarahin said...

dah pilih course tu x ley malu2 la kan :P

Marcella said...

semoga berjaya interbiu retis..


p/s:jgn lupa tepek gambar intebiu tu..hehehe.. :)

Saiazuan said...

goodluck :D

semutsengal said...

malu lah aku tengok gambar kau ni.

Eiiiuuwwww..



LALALALALALALALAL

Ct Aja said...

selamat meng intebiu...hihiih, jgn tampaq org dah la...

Wanie said...

ko nak interbiu artis mane..tak payah nak malu sangat la..laki kot..:D

Cik Zety said...

bilee nak intebiu kitee hahahah :P

Fathiah Hamim said...

good luck saleh! jangan kalut2 naa ;)

Niena Pengembara Ilahi said...

sile interbiu akak skang :D

ZWAN SABRI said...

wah! intebiu shila tuu.. Sumpah aku jeles.. HUHU

apik pehe said...

hehehe..kena yakin pada diri tu

adib syazwan said...

apa kata kau interbiu aku?
aku ni artis jugak, hahaha!(tibe2)

cucu umie said...

haha...hang pemalu ker wey..lalala