Followers

Monday, December 5, 2011

emak


hai belog..seminggu dan lebih ta berupdate..minggu nih adelah minggu paling penat dan ta berape berjaye di tempuh..tapi Alhamdullilah di tempuhi jugak..err asal ayat macam yenna yenni ni??? tampaq sat g baru tao..

ohh berbalek pade video youtube di atas..pernah tengok?? ke aku yang loser baru 1st time tengok..ye lah pengakuan seorang ibu yang berhubungan seks bersame anak sulung sendiri..ya Allha gile teruk betol..dengan mak sendiri pon jadi..

kalau tengok video nih aku rase anak dy nih jenis yang lurus dan ikot je ape yang mak dy cakap..alahai..dah besar umur 20 ta kan ta reti nk fikir kot?? jadi jangan lah buat bende macam nih..sumbang makram lah kan??? 

ohh ape-ape pon salah satu impian aku sudah tercapai iaitu berjumpe dengan lisa surihani..ecece..malas nk letak gambar..sebab same je pon gmbr dekat fb tu..sempat snap 2 pict je dengan lisa..biar yg lagi satu tu simpan untuk koleksi sendiri..sape yang dah tgk dekat fb tu jangan ade perasaan dengki ye..

nanti lah aku letak dekat blog..biar macam-macam dah suam sikit baru tepek dekat sini..haha..jap meh-meh sembang dekat twitter..oke bubye :)


*entry nih kalau ta, nak publish ari kamis ari tu..atas sebab-sebab ta dapat di elak kan publish ari nih..malas nak edit..kbye :)

33 comments:

Anum said...

sambung kat twitter

adwafarahin said...

mmg gila la mak n anak nie dok sumbang mahram..ya allah manusia skrng teruk!

cik panadol said...

entah ape la yg ibu dia nk buat sampai anak sendiri pon sanggup berzina dgn ibu sendiri kan....mandrem kot hehehe....

Aqiim said...

perempuan tu gersang.. -.-'

LydSunshine said...

Yg mmbuatkan rasa nak lempang, bila dia cerita dia ckp kat org kampung, dia bukan buat hubungan org lain, tp anak dia sendiri, jadi apa salahnya? Gila la.

YOUsoF said...

Aku pun baru tengok sekali video ni minggu lepas. Sedih, kesian, Sedih, kesian, Sedih, kesian, aku tengok manusia macam tu.. Siap boleh bangga mengaku buat benda jahil macam tu..


Aku tak jeles tengok kau dengan Lisa, cuma sangat jeles je.

rara pinkmafia said...

boleh pulak mls nk edit.rara dh tgk vid ni.mmg sakit hati kot.

Lea Isnawi said...

mak die tu mcm tak betul je.

teha said...

ish2 ~ dgn mak sendiri pon jadik.. pelik2

khairul akmal bin azman said...

ape kejadah la

mmg manusia akhir zaman

Syuxer said...

apa link fb ko tuh..jeles weh ko snap pic ngan makwe aku hahaha..;p

Syuxer said...

pasal video mak dia rileks main dengan anak dia, memang mak dia bangangla..siap cakap alhamdulillah pula n orang bertepuk2 tangan pula..padanla Allah s.w.t selalu bagi bala kat negara dorang

atikamohdnor said...

tanda tanda kiamat.

subhanallah.

heyy, lama tak usya belog kau.

weweeetttttt :p

Pamie said...

encik sirap, saya follow twitter anda..

Saiazuan said...

ish, manusia akhir zaman...

diana said...

kalau mak dia suruh sembahyang..
suruh belajar rajin2..
mesti dia tak ikut..kan??
biasa la..manusia ni kalau benda tak baik nak sangt ikut..

Kim Hyun Arry said...

hurm,,ragam dunia huhu..btw ko jumpa lisa kt mne?aku sedihh gilerr kot smlm aku tk smpat jumpa dye mse dye ade kt gsc times square Kl..aku lmbt sejam..sptut kol 4 aku dh kt sne tp gerak pun dh kol 4.30 wuu..:'(

Ct Aja said...

hhhahahha, akhirnya ye dapat jumpa gak dgn LISA...

BlogS of Hariyanto said...

astagfirullah

Wanie said...

ak dh tgk 2 kali..ngan mak pn jadi..aodila..mak die psiko kot..

Warna Warni Kehidupan said...

nak kata bodo juta2 kali bole...

Cik Tetra said...

untunglaahhh jumpe lisa u ollss..hehehe :D

Rtp Farra Arisha said...

this isn't the first story that i've heard, banyak lagi kes seperti ini terjadi sebelumnya..he is an indonesia people right?
as long as he admitted his action, it's okay then. and that means beliau sudah mengakui kesalahannya and may be he should learn from the mistakes..:')

Edy Fee said...

bodoh gile...takj malu ke

syarifahsidrus said...

video tu bukan tengah femes ke?

ape nak jadi. dunia2

Peah Glemer said...

jadi anak yg baik yaaa

chemay said...

selambe je diorang ni kannn.
-.-

Maii Yusre said...

tak sanggup nak tgk video ni :DD
LIsa Surihani..pernah jumpa dia kat tesco :DD

model pakaian muslim wanita said...

tulisan yang baik untuk di simak,,nice post

L said...

dah nk kiamat...

jom baca kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/aku-sayang-parent-aku-korang.html

anamizu said...

hemm dah x reti agama cmtu la =.='





luv,
cik ana

Nurul Iman Rosman said...

dunia dunia!

Aien Not Alien said...

aku geli~



*sumbang mahram itu menggelikann...wekkkksss!!