Followers

Friday, December 9, 2011

menonton new year's eve


semalam menonton new year's eve..cerite seronok macam valentine's day sebab director yg same..pelakon valentine's day pon ade jugak dalam cite nih..campuran macam-macam kisah cinte dan sayang sebelum sambutan tahun baru..kisah percintaan pakwe makwe, anak dgn bapak..serius sebak mase scene anak dengan bapak..sape anak bapak paham lah kot perasaan tu

film yg bagus untuk penutup tahun 2011..bg aku berbaloi lah tgk tade lah boring dan mengantuk macam misteri jalan lame..errr jahat ke aku..

selamat hari jumaat..semoge jumaat peghulu segale hari nih bawak bermillion dan berbillion keberkatan kepade kite dan begitu juge pade hari seterusnye..perghh mcm ustaz tampaq sat g..oke bubye :)

29 comments:

Anum said...

macam best je

rara pinkmafia said...

erk cite apa ni.

adwafarahin said...

nk tgk gak!..download mane?

Lea Isnawi said...

aku sampai skrg x reti2 nak maen twitter.

eh tak best ke citer misteri jalan lama tu?

YOUsoF said...

Apsal kelmarin aku pergi panggung tak ada cerita ni ek??

Aku layan Puss in boots je walaupun agak terlambat, tak rugi la tengok filem tu..


Aminnn semoga semuanya mendapat berkat Ilahi..

say to easy=) said...

ah,x tengok lagi!

CekbOlat-bOlat said...

ouh cerita.. hehe ^^

abah khalisha said...

cer cite sket cmner citenya
Thanks Yuyu Zulaikha Sebab Sudi Makan Bersama

Anif Abdullah| AA said...

ouhh citer ni ke.. ingat ape tadi..
eh,aku layan nurkasih je.. kekeke

Pamie said...

slmt hari jumaat sirap

chemay said...

misteri jalan lama tak best?

ABU said...

geram betul baca orng cerita wayang.. dalh lama tak pernag gi tengok wayang singhh

anamizu said...

oerhh mcm istaz! tampaQ satgi! hahaha




luv,
cik ana

Jerr said...

aku dah tengok valentine days . ok la , best gak .

cmmnt here dean :)

Syuxer said...

citer2 romantik aku tak layan mana hehe..;p..

Wanie said...

klu ad download link kasi aku wei :)

khairul akmal bin azman said...

nanti gua nak tgk

suke cite love2

Kim Hyun Arry said...

owh..crta bru ke tuh??..huhu..ntahh..msteri jln lma mcm tk best..ahahaha...bytheway sme2 nntikn thun bru k..hehe..lme tk bce blog ko..

adib syazwan said...

apakah kelebihan cerita ini?hahaha!

Cik Tetra said...

yeay esok nk g tgk wayang! heeee

delarocha said...

sibuk. tak sempat tgk wayang

echaRierie said...

waaa..best ea nt nk tgk la..hehe..

♥e'in♥ said...

best ea? t e'in pun nk tgk gak laa..

Nurnajwa KZ said...

Hahaha wehhh lama tak dtg sini :D

AwieKashi said...

okay..
aku try tgk nnt...
ada boleh download tak ?
huhu

Lily_Omar said...

wah budak gemuk dh tgk....dahla ramai actor bes2, ni yg nk gi tgk gak ni...

Ct Aja said...

selamat hari ahad...alamak dah terlepas hari la...hiihi

suha said...

macam best je cerita ni. hee :]

Aien Not Alien said...

misteri jalan lama...errr...


*bosan :p