Followers

Friday, December 16, 2011

bulu hidung dia terkeluarlah!

kenape gambar nih?

pernah sembang dengan orang yg bulu hidungnye terkeluar?? err reaksi anda?? alaa biase lah kan kalau bulu hidung terkeluar..kalau bulu laen yg keluar itu yg pelik..

jangan lah tegur orang bulu hidung terkeluar tu depan-depan dia..paling kurang text ke..tegur bisik-bisik ke?? haha..tp aku biar je kot..x nak bagi dia malu..errr tapi kalau tak tegur dia akan malu dgn orang laen pulak..adoi dilema..

nak je aku suruh dia cabut je bulu hidung tu..err tapi ade hukum ke kalau cabut..karang kalau suruh dia cabut berdose ke ape ke..habis..

tp aku ade bace yang kalau cabut bulu-bulu tu bole buat hidung luke dan bole sebab kanser..err betol ke..siap pesan kalau bole gunting-gunting je..fuyooo..nnt aku bagi hadiah gunting lah dekat orang yg bulu hidung terkeluar tu..

maaf encik kalau kau bace ini..bukan nak mengate ke ape..cume untuk berpesan..sekarang jugak aku nak tengok cermin ade tak bulu hidung aku yg terkeluar..oke bubye :)

32 comments:

Shafiq Hashim said...

Nak Ngorat Yg Dlm Gambar Tu..

adwafarahin said...

err kite de je membe yg cmtu,nk tgur takut die malu..so lantak p kat hang laa -__-

CekbOlat-bOlat said...

BULU hidung sye pendek =="

Pamie said...

kahkahkah..apakah?

chemay said...

errrkk.
(cepat2 usha hidung snirik)
hahahaha

Aqiim said...

sakit woo kalau cabut bulu hidung..
pehhh ngeri2..
hahaha

ekin alias said...

kompem terkuar...g shaving la syrupmasin haha

alif ismail said...

Salam...

jalan-jalan sambil bertanya pendapat...

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/12/lelaki-jambu-vs-lelaki-macho.html

Rtp Farra Arisha said...

for me, silence is better thank speaking out because silence always has it's ending..:)

anamizu kaito said...

aku pon pernah hadap situasi gini.. aku diam je la tengok.. xkkan nk bg tau plak.. kang terase ke hape naya..hahaha





luv,
cik ana

Anif Abdullah| AA said...

motifla pic minachi nihh.. haha

Saiazuan said...

haha nsb baik bulu idung aku pendek xD

nub said...

mata x berenti asik terpandang. kahkah

Cik Tetra said...

hahahaha..alhamdulillah lagi..setakat ni x pernah bulu hidung terkeluar or junpe org yg bulu hidung terkeluar..hehe :D

remyhazza said...

bulu hidung tu kan penapis kekotoran dari memasuki pernafasan....
kalau dh panjang tu... extra protection lah nama nya..... he3

ABU said...

jijikers dowh hahahaha

YOUsoF said...

Tak nak taip banyak, ingat mengingati itu amalan yang sangat baik.. ;D



Terima kasih, aku dah ada gunting kecik tu.. kehkehkeh

ILA HonEyBuNNy said...

wakkakak...

okeh..nak p tengok cermin gak..ehheh

nGiau said...

syrupmasin, ada kwn sya ni bulu hidung dia panjaaannngg betul. sblm ni teda yg tegur..tapi saya ni jenis org yg straight forward. jadi,depan2 orang ramai la sya suru dia ptong bulu hidung dia. sya rasa lebih baik cakap ja drpd biarkn org yg pnjg bulu hidung ni malu tida d bg tau. :)

Ct Aja said...

hahahahaha...ini jgn di cabut.... naya ni..ihihi

alif haris said...

hahah .. seb baik bulu idong aku tak terkeluar .. :p

bofoyengfeng said...

trim je la der... :D

Peah Glemer said...

aku selalu marah adik aku sebab bulu hidung dia asyik terkeluar, geli

Saddila said...

kahkahkah hadiah gunting ? haha bijak .

Zul Fattah said...

ramai member yg bulu idung terkeluar.. dan ada yg siap korek idung time cakap dgan kita.. demm... last2 aku blah cam tu je.. huhu

Edy Fee said...

gunting sudah..lgpon sakit kan nak cbut.huuhh

Apik Pehe said...

hahahaha...tibe2 terasa..

delarocha said...

sexy tak klu bulu idung terkeluar? ahaksss

RedVixen said...

bukan salah dia.... bulu hidung dia yang subur sangat... hehehe

YOUsoF said...

........ ada orang ke tak ni?

Finaz Jaafar said...

hahah..kalau nampak, senyap je..pandai2 lah buat topik atau gurauan yang bagi hint kat dia

Aien Not Alien said...

hmmm...pernah, aku rasa rimas sebab mata aku tertumpu dekat bulu idung tu bila bercakap...tapi aku kesian juga...sebab...hmmm.. entah la...


susah nak tegurkan....so jadi kesian la, takde yang tegur...errrr