Followers

Saturday, December 31, 2011

2011

lame tak capub gambar sendiri :P

hai lah blog lame x update..bulu hidung habis bersepah tumbuh melata..2011 dah nak habis..253872538 kenangan tercipta..biase lah sedeh ade gembire ade..

nak jugak lah post kan sempena hujung tahun..31/12 setahun sekali kot..malam nih nak pegi icity lah..sambut new year..ye lah org susah..pegi je lah icity yg depan rumah nih ha sambut new year..

sekarang minggu study week..lepas tu exam lepas tu cuti..yeah boleh update blog seperti biase..yg nak exam good luck..yg nak masuk sekolah tu padan muke..yg nak kawen tu tahniah..dan sewaktu dengan nye lah..tampaq sat g..

semoga 2011 nih membawa seribu kenangan..yang manis seperti lisa surihani tu jadi kan kenangan dan simpan elok-elok..yang pahit, kelat, masam macam ubat batuk jadi kan pengajaran..lupe kan dan sile tempuh 2012 dgn azam dan semangat yg baru..happy new year..oke bubye :)

26 comments:

CekbOlat-bOlat said...

lisa surihani dtgg ! eh?

anyway hepy je ye kamu ^^
hepy new yearr..

Zul Fattah said...

slamat tahun baru jugak.. haha..

Ct Aja said...

heppy new year!!!! kim salam kat i-city ye...iihihhiii

Cik Tetra said...

gudluck utk exam nanti!.. :)

selamat tahun baru..semoga tahun baru ni lebih baik dari tahun sebelumnya..insyaallah.. :)

Tukang Karut said...

selamat tahun baru...

Fara E's said...

syruppp , selamat tahun baru ya ! ;D

ketabahan hati wan ! said...

hepi new year syrup !! ;D

budakijaupendek said...

bye 2011 ^^

cha zainol said...

have a nice and wonderful year. :) hey 2012 pelis b gud to him.

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

oi budak gemuk, dah bersara dari blogging ke? huhu btw slmat menyambut tahun baru ;)

Anif Abdullah| AA said...

hepi new year la pak cik..
okei la p icity,aku niha isintoq je mampoo..hehek

alif haris said...

pegi icity tu kira mewah la ..tgk aku lagi kesian .. duk bilik je.. huhuhu

HARITH ISKANDAR said...

SELAMAT TAHUN BARU :)

ZWAN SABRI said...

Sumpah meletop sambut kt ICITY.. HAPPY NEW YEAR.. ;)


MySuaraBlog: Drama 2012 Kini Bermula..

ekin alias said...

happpppppyyy neeewww yewwwrrr GEMOK :DDDD

inche hlovate said...

hapy new year

Nurnajwa KZ said...

Lisa surihani manis lg ke? XD Dia kan dh nk kahwin, rmai laki kecewa. Hakhak.


Oh btw, selamat tahun baru :)

CekbOlat-bOlat said...

gudluck exam.. hepy new year^^

YOUsoF said...

Salam 2012 kawan! ;)

Tahniah jugak pada kau sebab dah nak cuti, bagi yang terbaik dalam exam ok (dah terlambat kot).

Semoga bulu hidung kau berjaya dikemaskan semula..

Ahmad Syuxer said...

melangkah tahun baru dengan azam baru hehe..insyaAllah..hope ko dapat penuhi azam tuh

aDiB sYaZWaN said...

tahniah kerana menemui exam! hahaha!

Niena Pengembara Ilahi said...

hmmmmm study leklok.. exam nie ..

adwafarahin said...

da abes exam update blog kencang2 okeh! :P

Edy Fee said...

all the best la..hehehe minat tul ko ngan lisa yer

Caythrine Amanda said...

All the best!

Aien Not Alien said...

rumah 4 musim...i-city dan segala macam di bandar anggerik jauh da aku tinggalkan... rinduuuu weh.. :(