Followers

Sunday, December 11, 2011

durian seksyen 7

muke minatk penapar!!

serius skrg musim durian sudah bermule..bag hantu durian sumpah lagi naek hantu lah sebab dapat makan durian kan..aku dah 2 hari makan durian..ye lah kalau dekat rumah mak dgn abah yg beli..kali nih aku beli sendiri..

ye lah 21 tahun dah..dah bole kawen dan ade sorg anak dah..kalau takot nak beli alamatnye kau gigit jari sampai putus pon tak merase durian tu lah kan..

sedap durian nih..longgok-longgok jual dekat depan icity tu..rumah aku dekat jadi tak payah susah-susah nak pegi makan..jalan kaki tak sampai 5 minutes dah smpai..ade jual durian timbang..longok-longok 3=rm 15, 2=rm10, 3=rm10..jadi pilih-pilih..

ecece kenape aku macam penjual nih?? tampaq sat g..pegi lah cari durian..sedap ooo makan durian..rase seperti makan double cheese burger cicah tomyam..mak mule bsing sebab aku makan macam 3 org makan..maaf mak anak mak nih kan mmg hantu durian.haha..selamat mencari durian..oke bubye :)

durian kenape sedap sgt?

31 comments:

aqmalazmi said...

aku balik kampung jew ade durian..free plak tuw..
kau nak??
HAHAHA :P

chemay said...

fevereetttttttt.
harituh siap buad muke takmalu pergi beli dekat jusco.
hahaha

Saddila said...

alooo entry pasal durian lagi .
dah la tengah mood nak kurus . MELELEH -__-'

CekbOlat-bOlat said...

double cheese burger cicah tomyam ? naknak rase nnty =)

reza al-razi said...

untung ler dapat makan durian.... ;-P

Anif Abdullah| AA said...

perhhh.. wartawan durian melaporkan ,sekian :)

ABU said...

aku pelik kat semenanjung ni.. musim durian tak pandai nak habis.. tiap2 hari pun ada hahahaha

Lea Isnawi said...

ahhh durian..
feveret ku jugak!

Anthony kong said...

muka nk kena tampaq~

delarocha said...

saya tak makan durian tapi saya tahu rasa double cheese burger tak sama ngan rasa durian.. ahakss

Kim Hyun Arry said...

hahahhha..mkan jer durian tu puas2..hehe..kan brmusim nnti kne tnggu lme tk makan..hahhaa...sdappp..

CiK GorGeouS ! said...

oh durian !! hari tuh CG bersantap 4 bijik sorang2 dek kerana mr.boyfie bajet america ! ngeheheh~ sedap~

Pamie said...

aku kurang sikit durian ni..hahaha..siyes..

Cik Tetra said...

alaaaaaaaaa..nak duriannn jugak!!! huhu..

p/s: untunglahh buat muke comel pulak kat situ..muahahaha.. :D

inche hlovate said...

rumah aku banyak buah durian..meyh la dtg rumah..free of charge :P

ain revival said...

hehhe. aku dup dekat ng tempat jual durian kat i city tu pun tak pernah p makan. selalunya ak p makan cendol pulut jer kat situ. sedap !!!

Aqiim said...

aiseh lama x makan durian...
gulp~

Nurul Iman Rosman said...

untung lah musim durian kat sane, sodap tuuu.

kat sini, musim hujan :(

aiNa yaZiD said...

dekat serdang da lepas musim durian...first time dpt merasa makan durian Upm. fuh terangkat seyh~!! (^^,)

YOUsoF said...

Aku rasa sedikit jeles sebab dah lama jugak aku tak makan durian ni.



Hantu durian : Durian kenape sedap sgt?

Durian : Sebab aku dicipta untuk ditelan oleh hantu durian macam kauw laa!

aimi said...

mkn xajak =P

diana said...

sepanjang jalan taiping semalam,masa balik dari kampung penuh durian..
seronok betul tengok..

Edy Fee said...

persghhrr sedapnye..mai sikit...dh lama tak mkan durian

Ct Aja said...

wuhuuuuuuuuuu tergugat keimanan ku..hiihih

Marcella said...

hulamak...sedap sungguh dapat makan derian..peh!! nikmat

apik pehe said...

hehe..baru nak balik kampung bedal durian

adwafarahin said...

ok! x makan durian la plak so xdela gigih membeli durian -___-

Nurnajwa KZ said...

Pehhhh durian -.- wehhh kte blom boleh kawin mmg sakit ah jari nk beli durian :> Hahaha.


Apesal kt Melaka tak byk? -.-

Miz Novexx said...

kahkahkah... bukan muka mintak penampar tapi mintak buah durian, tahulah kempunan :D

Saiazuan said...

gua mengidam durian

Aien Not Alien said...

err...baru aku perasan aku belum pernah beli durian sendiri...semua mak atau ayah beli....


*esok2 suh suami belikan...tapi belum bersuami lagi ni...errr