Followers

Thursday, April 28, 2011

rumah sewe itu..

sebab dah habis sem jadi berambus la dari umah kak linda sewe rumah sdn bhd itu..ye la mase awal-awal sem begitu banyak cerita ade suka ade duke pasal kak linda off nasik ayam nih..akhirnye keluar jugak dari umah nih..

semalam aku orang last yang keluar bile aimi,nik nazrin dan juge afizul awang keluar lebih dahulu dari aku..haha..asal ayat macam nak tulis novel nih..sampah usah cakap ah dekat 10 beg plastik hitam dekat dapur tuh ta berbuang..alaa biase ahh kate orang bujang..memang malas nk mati ah buang sampah..dengan rumah ta terurus..naseb mak datang semlm tolong kemas..ta delah bersepah sangat sebelum angkat kaki dari rumah usang itu..


nih keadaan luar rumah ketike kami bermain aci nyorok :)

bil ayer dgn bil lertik yang tertunggak..cincai kire tambah 2-2 ade lah dekat rm300++..jadi kami ta tuntut balek deposit dengan harapan kak lindan bayar la ye bil sume-sume yang kami tinggalkan itu dengan deposit yang sedie ade..harap maklum..dan lebihan deposit itu juge sabai upah kak linda membuang sampah yang meninbun dekat dapur tuh..haha..

sorry ehh tuan rumah..bukan malas tapi kte org masing-masing sebok ade paper dengan nak balek awal ta sempat nk kemas..kire syukur ku sedar lah mak saye datang tolong kemas-kemas sikit..sorryy..

jadi kepade anak-anak bujang janganlah jadi seperti kami ini..pemberseh sikit eh..bunag sampah tuh..haha..oke sikit je nak cite..bubye :)


senyum sume rakanrumah :)

16 comments:

Wahida Nasution Thakhrim said...

kalau dah sibuk tu, memang tak peduli dah pasal hal rumah.. tambah2 time final exam.. lagi la tak peduli pun. dah selesai baru nak kemas2..

syrupmasin said...

haha..tp kite org sampai kesudah ta berkemas :D

Aida Zafirah said...

korang memang suka duduk dalam timbunan sampah....ahahaha...:D

syrupmasin said...

haha..senyap ah aida :D

Cik Tetra said...

hahaha..untunglah,,x buang sampah!! tuan rumah yg kena wt,,hahahaha,, :D

syrupmasin said...

haha..ye la..bagi tuan rumah rajen sikit :D

FaLieNA si giLER koREAN.. said...

mmg umah xmo kalah..dr ktu smpi kt lembh bujang..ya rabbiii....sampah jer yg nmpk taw saleh..huhu

syrupmasin said...

wuahaha,,fali kau igt lagi eh dr umah dekat ktu tuh :D

Cik Nyna said...

eh. gmbr dekat tg. dawai ;)

syrupmasin said...

haah tanjung dawaii..tao eh?? :D

jia said...

menakutkan...

syrupmasin said...

haha..asal menakutkan?? :D

Aida Omar said...

seram je tengok rumah tu.. ^_^

syrupmasin said...

haha..takott..takott :D

ZWAN SABRI said...

HAHA.. Aritu aku pi umah ampa, terkejut berok aku tengok keadaan umah ampa.. macam tongkang pecah dah.. HAHA

syrupmasin said...

haha..lek ahh kate org bujang :D