Followers

Sunday, January 22, 2012

voucher oh voucher

kalau mcm ni muke cashier book store tu nnt mmg aku snggup tambah lagi rm100 

voucher rm200 rate-rate dah tau kan..aku pon dah amik..siap suruh lecturer aku simpan kan lagi..sbb malas nak bawak balik..nnt hilang melayang 200 mcm tu je..

bagus jugak bagi rm200 jimat duit nak beli pencil pen bagai..errr..tp ade jugak cakap voucher nih boleh tukar dekat BSN betol ke?? aku tak try pon..kalau ade yg dah try bg lah tau ye..

lepas tu siap ade yg jual voucher tu dekat mudah lagi..dgn harge rm 150..bhahaha..mcm-mcm karenah..ade junior sekolah aku siap gune voucher tu beli pen yang siap ukir name sendiri dekat pen tu..perghhh..

aku pulak?? dah kosong kan pencil case bg semua pen, highligter dekat sarah..ye lah sem depan boleh beli stationery baru..tampaq sat g baru tau..

ape-ape pon gunelah voucher tu sebaik mungkin..dgr cerite lain kedai buku lain dye punye syarat..aku nk beli coklat dekat popular..wehoo..ermm ntah lah.. oke bubye :)

66 comments:

laskar pelangi said...

HAHAHA. terkejot beruk tengok gambar tu haaaa..ngekssss!
=D

Cik Tetra said...

hahaha..beli novel la senior! baru awesome! hikhik..a ah la..waeda pon nak beli stationery laa.. :D

#eh da lame tak dgr pasal sarah..ape khabar sarah comel tu ? :D

Lea Isnawi said...

untunglah org dpt baucer kan

delarocha said...

boleh buat beli kasut sekolah tak?

nasha sanza said...

hai,saya bukan pamela anderson..hihi...wah! dapat voucher! saya tak dapat:( sebab dah habis belajar..hm...

Arry Rennwood Boniface Buyong said...

haha..gmbr tk blh bla..tp kan beb..ada sstgh cashier kt kdai buku antaranya MPH..perghh..muka mngalahkn limau cina yg masam tu huhu..bukn nk snyum..kyte yg mcm nk dterkammnya..hehe..arry punya voucher pun tk jual lg,,hehe

cik bai said...

ada kna mengena ke ngan muka makcik kt atas tu??
hee~
mnggu dpan sye pun akan dpat voucher!!
^_^

nGiau said...

untung badan dapat baucher..huhu

~Filzati Zulkepli~ said...

terkojut ku lihat gambar ittew. kus semangat

onie said...

aku je tak dapat oh,sadis beno,huhu

Cik tikah said...

serius terkejut tgok mka mak cik tuh . haha

Nurul Iman Rosman said...

mak aihh, seram tengok gambar tu. haha!

tak merase vaucer tu, sbb dah abes study. jeles ni jeles! :P

aimi said...

kwn aku g beli keta control kt kdai buku....ahahhah

mph ade syarat.....

popular xd kot.....

aku nk g beli buku ustad azhar idrus.. ok x???

Umie Artoqiemie said...

Kalo dapat tuka kat bsn kau roger aku k? haha..

Umie Artoqiemie said...

btw..
mane kau tau gambo class aku unisel shah alam? ;D

ekin alias said...

barang lama2 bg adek,, x ikhlas sungguh HAHA

Nana said...

voucher tu x cukup wehh..aku beli buku utk adik2 aku..tggal rm50.hajat nak beli kalkulator.

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

aku x pakai lagi voucher tu.. tgu sem dpn bru pakai :D

echaRierie said...

untungla dpt bocer..hehe..

fiza nurani said...

Gunakanlah dengan sebaik yang mungkin ..

♥ snaz ♥ said...

voucher oh voucher~~
hai!!

alif haris said...

kt mudah ade lelong 180 weyh .. haha :D

teha said...

kalu aku dpt voucher tu , aku habiskan beli novel jee.. hehe

Anif Abdullah| AA said...

kita share dua nak? hahaha..

inche hlovate said...

masa aku komen ni aku belum baca entry ni sebab aku tekejut taw x

Bui Junaidi said...

BERTUAH KORANG YG DPT VOCER NI..ZAMAN KAK BUI DULU,HARAM NAK DPT..SEMUA BELI DGN DUIT SENDIRI..HUK..HUK

budak said...

haha..yup, ade je yg beli coklat, air, ngn keropok kat popular tu gara2 nk cukupkn baucer..

CekbOlat-bOlat said...

novel? haha.. jgn beli novel.. beli utk yg nk blajar !

chemay said...

chemay punya kolej tak dapat.
sumpah jeles.
T___T

liyana said...

seronok la dapat baucer buku..

belanja bleh???hehe..

cha zainol said...

aku nak. kau bagi aku je lah. :)

Miss Purple Ungu said...

ngeri betul tgk gmbr tu haha :)

Azham Vosovic said...

hehe, mereka yg jual baucar tu tak pandai bersyukur dgn apa yg diberi...ada pula mengaut keuntungan dengan cara tu huhuhu

shafmechy said...

bro, terkejut aku tgk gambar tu tadi

diana said...

bsn??
tak betul la...
mana boleh tukar situ..:)

diyan said...

beli pen mahal mhal pon bgus :P

dhiera said...

voucher adik saya, dia nak bagi dekat saya~ huhu

HARITH ISKANDAR said...

200 mmg xcukup.buku skrang mahal.sy dulu copy copy je :)

ZWAN SABRI said...

Aku dah guna dah voucher tu.. tinggai lagi RM50.. haha

semutsengal said...

kahkahkah!


untunglah, lepas ni boleh beli pen merah, biru, hijau, kuning, oren,pepel,jingga,merah, biru, hijau, kuning, oren,pepel,jingga,merah, biru, hijau, kuning, oren,pepel,jingga,merah, biru, hijau, kuning, oren,pepel,jingga,merah, biru, hijau, kuning, oren,pepel,jingga,merah, biru, hijau, kuning, oren,pepel,jingga,merah, biru, hijau, kuning, oren,pepel,jingga,merah, biru, hijau, kuning, oren,pepel,jingga,merah, biru, hijau, kuning, oren,pepel,jingga,merah, biru, hijau, kuning, oren,pepel,jingga,merah, biru, hijau, kuning, oren,pepel,jingga,merah, biru, hijau, kuning, oren,pepel,jingga,merah, biru, hijau, kuning, oren,pepel,jingga,merah, biru, hijau, kuning, oren,pepel,jingga,merah, biru, hijau, kuning, oren,pepel,jingga,merah, biru, hijau, kuning, oren,pepel,jingga,

Saddila said...

kahkahkah dah siap agihkan dah benda yang lama.

ILA HonEyBuNNy said...

ya...ada dengar gak y tukar kt BSN tu...

org guna ja voucer tu...malas nak tukar2...hehehhe

ABU said...

utng la korng skung.. dpt benda2 mcm tu.. dulu kitaorng haram tak dapat apa...

CikAnyss' :O said...

anys selalu dpt voucher popular tapi tak guna ,. hoyaa ! hehe

btw i'm new here . alang2 dah masuk saya follow terus !:) jemput ke blog saya komen penulisan ke , appreciated :)

YOUsoF said...

Syukur rezeki untuk para pelajar..

Tapi pada manusia yang jual baucar tu kat mudah aku tak tau nak kategorikan sebagai bijak ataupun cerdik..

YOUsoF said...

*Untunglah Sarh dapat pencil pendek, pen dakwat tinggal separuh dan pembaris yang dah calar balar.... ;lD

Ct Aja said...

beli coklat banyak2 ye...hantar sini sikit..hiihhi

Maii said...

budak tahun 1994 sangat rugi tak dapat voucher ini =.='

khairul akmal bin azman said...

untung la student dapat 200..
aku ni da keje x merasa voucher da.

Cik Kay Jue said...

hehe.. btl ke leh tukar kat BSN? bgus gak.. hehe..
kesian kat PM , fikirkan rakyat tp dorg jual voucher tu...
CKJ tak sempat nak guna lg voucher tu.. hehe..:)

Firdaus® said...

hahahhaha buat lawak la!!
terkejot berok aku tgok gambar hakak ni..huuu..btw guna baucar tu elok2 ye..aku pun tak guna lagi.hehehe..

apa2 pun do follow my blog ye~

zaty said...

HAHAHAHA.vaucer buat beli coklet jek? hee.sy pny pn ada rm100 lgi. taktau nk buat apa dah :')

Cik Chokie said...

untung la dapat voucher :)

aswadz said...

scary giler gmbr.

Scya Lollita said...

ak xtaw lg nk guna buat apa. h0h0


p/s : pehh sronok gila dpt BW. dah lama tak senaman jari ;D

YOUsoF said...

Hai. jom join contest.

Follow me back ok! ;D

syafiqakarim said...

MPH sh.alam kentut je.pilih buku,
MPH lain ok.kawan aku guna voucher dkt popular.tp dia beli gitar.ok je.
lagi kentangggg

sidi said...

terkejut tgo pic tu.. :D

adwafarahin said...

heh! adwa tggl lg rm100 x guna haiyooo x tau nk beli ape -.-'

alif haris said...

weyh dah bape tahun ko tak update nih ?? hahahha

Rtp Farra Arisha said...

rezeki dan peluang ada di depan mata. so, gunakannya dengan sebaik-baiknya! eh, hello there dak gemook! :p

cara pemesanan trica jus herbal said...

ya allaahh....

Best Business Brands said...

The Ohio Educational Choice Scholarship program (EdChoice) provides a limited ... The scholarship, sometimes called a voucher, must be used to attend a ...

Rizal Sadiman said...

lama x lawat ko bdk gemuk! haha ingat http://igossiprizal.blogspot.com/ ?

Yousof said...

hmmmm

athirah said...

alalala comelnyee muka mak cik tuuu...

visit here
http://athirahshariffudin.blogspot.com/2012/08/apa-la-sangat-bakti-siswa-ni.html