Followers

Friday, January 20, 2012

anjing

bapak scary muke anjing nih

melepas kan anjing yang tersepit sudah di lepas digigitnye kita pula..tau ape maksud nye..maksud nye bile kite tolong org..org yg kite tolong tu tak reti nak berterime kasih..


alaa perkare biase kan bende tu berlaku skrg..aku pon dah bnyak kali kena..tak kesah sgt pon..tp setgh org dgn ucapan terime kasih tu bawak seribu makne..

bayangkan dgn ucapan terime kasih tu kebarangkalian (betol ke aku eja??) org tu nk tolong balik besar kan..jadi berterime kasih lah setiap kali org tolong kite..x susah pon..tak payah keluar duit pon..selamat hari jumaat..oke bubye :)

29 comments:

Syira Rara said...

berterima kasih pun kena ikhlas jugak kan...kalau ckp je tp x ikhlas buat tmbh dosa je..:) sy baru follo blog kamu..comel..klau rajin singgah la blog sy dan kalau sudi follo..blh share cerita (^_^)

miss keila said...

betul....kadang2 dgn ucapan terima kasih boleh buat seseorang tersenyum..:D

Cik FaRiZaM said...

mmg scary la muka anjing ni..isk

Nurul Syuhada said...

dah penah kena mcm ni dulu...penat je tolong, last2 die tikam belakang..rase nk penampar je..huh..!!

Cik Tetra said...

betul2..dah pernah da terkena mcm tu..biaq pi la kat dorg..tampaq dorg sat g baru tau..heee :D

#anjing tu comel la!! ^^,

ZWAN SABRI said...

almaklumlah, ego tinggi kannn..
padahal bukan susah mana pun nak say terima kasih kann.. :)





New Entry : Hidup Hanya Untuk Peperiksaan?

ZWAN SABRI said...

almaklumlah, ego tinggi kannn..
padahal bukan susah mana pun nak say terima kasih kann.. :)





New Entry : Hidup Hanya Untuk Peperiksaan?

aimi said...

ye betul.....

liyana said...

terima kasih..walaupun simple, tp bermakna..

p/s: huyoo..saya pamela anderson eh..hehe..

Munnafendy said...

betul, ckp terima kasih je bukan susah pun kan.. =)

Fathiah Hamim said...

haha tergelak aku nengok anjing tuh.
:D

Lea Isnawi said...

terima kaseh.

CekbOlat-bOlat said...

betul.. aku pun gitu T__T
tapi aku ikhlas.. mgkin dia trlupa =)

TUGAU GATES said...

terima kasih anjing..kataku kepada anjing itu.

GincoMerahJambu said...

yup perkataan terima kasih tu nmpak macam ringan je tapi sebenarya besar maknanya kan

~Filzati Zulkepli~ said...

org yg tak kenang jasa tu mmg kena kasik anjing suruh gigit. ahaha just kidding.

mybe dorang rasa x perlu kot berterima kasih sbb apa yg kita tlg tu x seberapa wlpn sbnrnya sangatla besar pertolongan kita tu. Wallahua'lam

YOUsoF said...

Ucapan seringkas "terima kasih" mampu menceriakan hari insan lain. *berdasarkan pengalaman. ;D

mobi said...

salam bro, aku tegelak sorang2 bila ko tulih bapak scary anjing 2 hahaha

Cik tikah said...

btol, nak ucap TQ senang je kan :)

aRry ReNnwooD said...

hehe..slmt hari jumaat..n pda aku org yg jrg nk berterima ksih tu kira pkra biasa lah bkn ape,aslkn kte ikhlas dh kira ok dh huhu

fiq. said...

its ok, mane taw ade org lain akan tolong kaum kerabat kita yg lain, kan2? semua keje Allah, hehe

ain soofiyah said...

masih wujud ke budaya terime kasih?

cik bai said...

terima kasih

alif haris said...

mana lagi bahaya antara lepaskan anjing ke babi ? haha

teha said...

yeah... ckp terima ksih bkn nye ssh kan.. so , ringan2 kan laa mulut lps nie utk ckp terima kasih :)

Far8 budak baik said...

wehhh..aku hidup balik...
sila jaga aku bolehh??
hahahahahahahaha
terima kasih ar caring kat aku lagi..
kah kah kha

ABU said...

wah kau sekali online lama cuti terus bederet entry kau post kan hahahaha

Aien Not Alien said...

"terima kasih" >magic word< berat mulut nak ucapkan...haha

Saddila said...

dila suka ckp terima kasih. kalau org tu teman dila g tandas pun dila ckp terima kasih. kahkahkah