Followers

Saturday, January 21, 2012

perasaan apakah ini? cinta mungkin

cool bukan bile org bujang masak..dekat rumah shah alam nih..bersamamu patot mengunjungi kami

nih la aku paling tak suke bile time cuti-cuti sem ni..perasaan nak pergi kelas kemain lagi membuak-buak seperti katak puru yg di panas kan dalam periuk..mcm haram..tapi bile time class kemain..dye lah nombor 1 dalam bab ponteng..alasan tak nak dtg kelas berderet untuk diberi..

syaitan apakah ini yang terlanjur mencintai diri ini..ewahh..online dah..berak dah..korek idung dah..ape je lagi aku nak buat..mungkin voucher RM 200 tu patot aku gune sekarang..beli buku-buku ilmiah di MPH mahupun POPULAR..ececece..

masih berkire-kire untuk buat ape..mungkin patut mencari buku sudoku untuk mengisi mase lapang..atau mungkin juge menghabis kan segale jenis makanan-makanan di rumah..ohh entry merepek..tampaq sat g..oke bubye :)

27 comments:

diyan said...

dyan beli buku masak memasak dengan buku ustaz azhar best :P heee

p/s time nih boleh beli pen mahal mahal XD

cik bai said...

mai nak tampaq

Lea Isnawi said...

kuah kari ke apa tu?

Umie Artoqiemie said...

hahahahaha.. makan ape tu abang oi?

~Filzati Zulkepli~ said...

ish lapaq aih tgk makanan tu!

Arry Rennwood Boniface Buyong said...

hahahah..betulh.mse tk de class..kaki nie gatal sgt nk g class..bile time de class..mls nk bngun, mls nk siap g class..haha..apakah??..hahaha..mmg klakar..n then yg psl voucher tu td RRY G SURVEY KT kiNOKUNIYA klcc..perghh..tk jd bli ape2 kt sne bab syg ..hehe..tgu cri kt a/c bookstore dgn borders jer lh hehe..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

haha aku makan je keje blk umah ni.. mkn free, memang best la an..hahaha

Cik Tetra said...

cehh poyo je senior ni..nak g kelas eh? meh la ganti junior nih..haha..

#waeda pon belum gune voucher tu..nak beli novel lahhh! haha :D

Cik tikah said...

g jalan2 la :)

Nurul Iman Rosman said...

meh bagi iman meh baucer tu,
nak beli novel. ngehh3~

littledolphin said...

BERSAMAMU patut mengunjungi kamu? haha

biasalah tu semangat dan azam baru untuk setiap sem selalunya luntur setelah beberapa harimula sem baru.

voucher rm200 tu nak bagi saya pun sangat dialu-alukan :ppp

Azham Vosovic said...

kah kah kah...gile nk masuk kelas plak time cuti ni kan? samalah aku pon hehehehe

CekbOlat-bOlat said...

dh beli? BACA la.. bukn buat smpnan masa tua bru nk baca.. heheh

aimi said...

aku suggest baik kau g beli kt popular.. sb aku rse popular xd peraturan... kt mph...ade peraturan.. mph x blh beli magazine....

ABU said...

main sudoku la kau.. dh tak de kerja kan..haha

D.A.Y.A.H said...

dah dpt cuti gedik plak nak g kelas..ish3

"hargailah cuti anda sebelom cuti anda pergi meninggalkan anda dan assignment berduyun2 dtg mewarnai hidup anda..muahaha"

cha zainol said...

aamak dah bukan lisa surihani dah. pamela andersom pulak :)

btw, aku suka sudoku.

Miss Purple Ungu said...

sarapan pg ke ni :)

sarah zulk said...

celaru aku bace entry ni.. haha.

alif haris said...

weyhh .. baucer tu tukar tunai je .. hahaha .. :D

Maii said...

apa yang korang masak tuh? telur goreng. kari. ok. lagi satu tatau xD

Aien Not Alien said...

perasaan yang berperasaan... syrupmasinnn...lama dah tak datang sini...hehehe.. :)

Saddila said...

haha tampaq sat g baru tahu ! nnt dila call bersamamu ye ? tunggu . haha

si robot comel said...

apalagi kasi borong dgn voucher tu,haha

chemay said...

okay lah tuh boleh goreng telur.
chemay kat kolej.
tak boleh nak goreng sebab masak guna rice cooker je,
huuuu

OUTBOUND TRAINING DI MALANG said...

selamat pagi sahabat
berbagi sedikit inspirasi pagi..^_^
"Kesuksesan itu tidak memandang siapa kita, dari mana kita, dan bagaimana kita.
Tapi kesuksesan itu hanya melihat doa dan kesungguhan kita saja.."
semoga hari ini lebih baik dari kemarin..^^
ditunggu kunjungnnya sob http://www.nolimitadventure.com/

Outbound di malang said...

salam kenal...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya!