Followers

Sunday, September 5, 2010

hari-hari raye.. ;)

abende kau hari2 raye..gile..ye saye memang gile..haha..mane ta gile ari2 on9 facebook nmpak org post kad raye kan..haha..selamat hari raye..4 hari lagi nk raye..tp mmod raye aku ta smpai2 pon lagi mcm mne 2..haha..ntah la may be da besar nih raye mcm biase2 je..bukan macam budak2 dulu kan..raye mse budak2 dulu memang seronok la..ade sedare mare yg ramai dtg dan berkumpul kat kampung..ohh dan sekarang sgt laen bile nenek ngn atok da ta de..kampung kat teluk intan da ta de..da mungkin raye 3 atau ke 4 berkunjung kesane..adoii..mmg la ta seronok..tp naseb ade dopah tercinte dekat ipoh nih..haha..dopah sgt kau la..sehat selalu ea..walaupon hakikat nye mcm sehat ta sehat..haha..



kad raye mase part 1..oke budak2 gile baru belajar.. ;)


oke..memang saye balek umah awal dan skip beberape class..haha..tp class sir mahad, da bg tao awal2 yg aku ta dtg class ahad nih..haha..seronok balek awl..sampai umah dlm pukol 6 macam 2..haha..naek ngn mazny..dan di drive ole macha..budak laen sume ta balek lagi..kau da balek..haha..sian jugak tengok..dyorg sume balek ahad malam..haha..oke dirumah mcm biase la mak pasti akan memasak makanan yg sgt2 sedap..ohh bahagia rase nye makan2 free dirumah..haha..dan semlm tentera ke due pulang kerumah iaitu adek no2 saye sameerah..dan rumah lagi gamat la maknenye..haha..oohh lupe..apebile pulang kerumah bukak fridge ternmpak begitu bnyak ayam..ohh mak cepat ea beli ayam nk buat rendang..dan aku sgt pemalas menolong mak buat biskut raye..haha..PEMALAS.. :)


kad ucapan untuk budak class..seronok bile tgk sarah gune "paint"..haha.. ;D


dihari raye mendengar lagu paling terbest mine - taylor swift.. :)

2 comments:

nymph baker said...

selamat hari raya saleh, mood makan lauk raye pun boleh kire ape =)

syrupmasin said...

haha..kau pikir makan je kan.. :D