Followers

Tuesday, June 29, 2010

2 tahun uitm kedah..

ohh semlam 28hb jun genab la 2 tahun di uitm kedah..wah da 2 taun tu..kalu 2 tahun nih budak2 kecik da pandai jalan kot kan..mmg la da pandai jln kat sungai petani 2..ckp je la nk pergi mane..haha..wah poyo..bajet la tao sume jalan kan..oohh dekat uitm nih banyak bende belaja dan kehidupan yg mmg berbeze jike dibandingkan dengan sekolah rendah dengan menengah yg dulu2..kalu duduk sekolah menengah asrama dan warden yg garang nak mati..kalu dekat u nih..pandai2 kau sendiri la labu..

setiap sem ade je drama..kau hingat korg ade dlm anak wayang ke ha..lagu hero wayang siti saerah pon belom sure lagi tao..haha..2 taun menyimpan banyak kenangan..busuk, masam, masin..memang maggi secukup rase la senang cite..

  • drama part1:shima pindah..marmar sakit..gaduh ngn elma, aimi ngn zul..(waa kuat gaduh nih)
  • drama part2:marmar pindah..abbas buat telenovella nak terjun bangunan mase class account..
  • drama part3:sportday dan pergaduhan yg agak besar la diantare class2 part 3..
  • drama part4:berbicare pasal si hitam dan siputeh (apakah ini)

haha..banyak je lagi bende2 mengarut berlaku dlm 2 taun nih..dan perkare wajib berlaku adelah gaduh ngn elma,,mau ta nye,,dari part 1 sampai la part 2 mcm anjing ngn kucing..haha..caya la..tp nk ujung2 nih kami baek dan mcm adek dan adek..haha..da la mcm banyak sgt bende nk ditulis..batak pulak org nk bace kan..haha..oke..bubye.. :)

perubahan yang ketare..

Italicpart 1


part 2


part 3

part 4

4 comments:

Aimi Nasruddin said...

oke aku sentap part 2 ngan part 3 muke aku xde. naseb baek part 4 ade balek. walaupon buruk. ahaha.

xuen adyla said...

nak review pic..
part 1-->skema
part 2-->baru nak maju
part3--> boleh tahan
part 4--> ooooooowww

syrupmasin said...

aimi : haha..oke ape muke kau mase part 4..jelingan manje g2..haha.. :D

dila : haha..malu je..

Kong Hwang Sing said...

ckp kat budak pakai baju T ade tulis "WE" tuh....suh dia jgn senyum n tayang gg cmtuh...silau nengoknye...